Begeleidings traject (jong) volwassenen

Na het kennismakingsgesprek wordt het begeleidingstraject gestart.
De afspraken zullen plaats vinden in mijn praktijk.

Hoe lang het begeleidingstraject gaat duren hangt af van de hulpvraag. In de eerste sessie ga ik met je op ontdekkingsreis. We leren elkaar kennen en we zoeken samen uit hoe je het beste door mij begeleid kan en wil worden. In de vervolg afspraken zullen we hier verder aan werken.

De invulling van de sessies zullen per persoon verschillen, aangezien iedereen uniek is en ieder zich op een verschillende manier open kan stellen en uiten. Ik werk vanuit de visie dat de oplossingen en hulpbronnen in jou zelf zitten. Vandaar de naam desde dentro voor mijn praktijk, wat ‘van binnen uit‘ betekent. Door te kijken waar je vaardigheden en krachten liggen, kunnen we ontdekken hoe je deze kan gebruiken om anders in het leven te staan.

Na 4 sessies vind er een evaluatie gesprek plaats waarbij we bespreken hoe het gaat, waar we staan en bepalen we het eventuele vervolgtraject. De eerste 2 weken kom je iedere week. Gaandeweg wordt de tijd tussen de afspraken mogelijk iets langer, bijvoorbeeld 1x in de 2 weken.

Je bent altijd welkom! Soms helpt het om (af en toe) nog een sessie in te plannen. Dit kan bijvoorbeeld na een jaar zijn en behoort tot de mogelijkheden.