Mijn naam is Debbie Hofman, rouw en verlies begeleider voor kinderen en (jong) volwassenen bij Desde-Dentro in Groesbeek en tevens inzetbaar als kindercoach. Ik ben trotse moeder van 2 geweldige jongens en naast het werk in mijn eigen praktijk al heel wat jaren werkzaam als persoonlijk begeleider bij Pluryn.
In dit werk begeleid ik jongeren met een verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematiek. Ik werk met jongeren die bekend zijn met een ontwikkelingsachterstand, stoornis in het autistisch spectrum, ODD, ADHD, NAH en epilepsie als voorbeeld.

 

Ik geloof dat ieder mens uniek is. Zowel als persoon als de manier waarop hij/ zij zich ontwikkeld. Hierbij kijk ik naar de mogelijkheden en niet naar beperkingen die aanwezig zijn. Ik werk vanuit de visie dat de oplossingen en hulpbronnen in een persoon zelf zitten. Vandaar de naam desde dentro voor mijn praktijk, wat ‘van binnen uit‘ betekent. Door te kijken waar de vaardigheden en krachten van een persoon liggen, kunnen we ontdekken hoe je deze kunt gebruiken om anders in het leven te staan.

Ik heb inmiddels de post hbo opleiding; omgaan met verlies voor kinderen en jongeren afgerond (november 2017), waarbij ik heb gekeken wat ik als persoon aan ondersteuning in het leven gemist heb op verschillende momenten en waar ik geleerd heb wat ik een persoon te bieden heb in welke situaties. Ik kijk en luister naar de signalen die je mij geeft en pas de begeleiding daar op aan.

Je bent welkom met alles wat er is… of niet meer is!

Ik nodig je van harte uit voor een eerste contact. Wellicht dat ik iets voor je kan betekenen.

Debbie