Werkwijze

Bij Desde-Dentro vind je iemand die naast je staat. Die samen met jou zoekt naar een manier die bij je past om met de verandering(en) in je leven om te gaan.

Kinderen

Er zijn niet altijd woorden te vinden voor wat je voelt. Voor kinderen is dit vaak nog moeilijker. Daarom gaan we bijvoorbeeld samen tekenen, kleuren, verhalen lezen, muziek maken, enz. Dingen die bij het kind passen en waar het behoefte aan heeft. Hierdoor kom ik in contact met een kind. Vanuit dit contact wordt gekeken welke ondersteuning een kind nodig heeft bij de gevoelens die zij ervaren.

(Jong) volwassenen

Je leven is veranderd of gaat veranderen en het is niet makkelijk om daarmee om te gaan. Er wordt van alles van je verwacht. Op school of op je werk gaat alles gewoon door terwijl jij met heel veel vragen zit.

Ik ben geïnteresseerd in je verhaal. Iedereen ontwikkelt zijn eigen manier om te overleven. We gaan samen kijken naar je hoe jij in het leven staat. Hoe ga jij met gedachten en gevoelens om? Wat zijn hulp bronnen? Door ons samen te verdiepen in je situatie kunnen we je meer kracht geven om de veranderde situatie in te passen in je leven.

Wat kan ik bieden?

Praten over verlies, pijn en verdriet is niet makkelijk. Het kan helpen om wat te ondernemen in plaats van alleen samen gaan zitten en praten. Dit door bijvoorbeeld een stuk te wandelen in de natuur of misschien door een (herinnerings)boek te maken. We gaan samen aan de slag:

 

Counseling, begeleiding en ondersteuning voor (basis) scholen, bedrijven en organisaties.

Naast het werk in mijn praktijkruimte is het voor (basis)scholen, bedrijven en organisaties mogelijk om mij voor interne counseling, begeleiding en ondersteuning in te schakelen:

 

Voor meer informatie over mij en mijn praktijk (waaronder tarieven), vraag ik u contact met mij op te nemen.